Ismerje fel a nemesfém-hamisítványokat pillanatok alatt

A kereskedelemben egyre gyakoribbak a nemesfém hamisítványok. Míg a hamisítás korábban csak az aranytömböknél volt jellemző, ma már tökéletesnek látszó érme hamisítványok is előfordulnak. Csak a szakembereknek van esélyük ezek felismerésére. Az ezek megvásárlásával járó kockázat egyre növekszik a privát befektetők és a kereskedők részéről is.

Védje meg magát ettől a GVS Nemesfém-vizsgáló mérleggel

Ismerje fel a hamisítványokat kevés időráfordítással. A GVS Nemesfém-vizsgáló mérleg a kismértékű egyéb fémtartalmat is felismeri. Az eredetihez nagyban hasonlító wolframtartalmú hamisítványokat is kiszűri.

A GVS Nemesfém-vizsgáló mérleg alkalmazható:

 • Arany, ezüst, platina, palládium eredetiségvizsgálatára
 • Reliable and immediate resultsEgyszerű kezelhetőség, azonnali, 100%-os vizsgálati eredmény
 • A befektetési tömbök a csomagolás megbontása nélkül vizsgálhatóak
 • Érmék, ékszerek, törtarany és tömbök vizsgálatára is használhatóMindenfajta fémnek saját, csak rá jellemző mágneses tulajdonsága van, mely nem befolyásolható mesterségesen. Mindenfajta fém, sajátos, csak rá jellemző módon reagál a mágneses mezőre és különbözőképpen vonzza vagy taszítja a mágnest. A reakció mértéke kizárólag az adott ötvözetben lévő fémek fajtájától és mennyiségétől függ. A nemesfémek, mint például az arany nem mágnesezhető és csak kismértékben befolyásolják a mágneses mezőt. A hamisításra használt fémek, mint például a wolfram, molibdén, tantál, hafnium, irídium, rénium vonzzák a mágnest. A GVS Nemesfém-vizsgáló egy modern mágneses mérleg, amely a fémmel való közvetlen kontaktus nélkül vizsgálja a mágnesességet. Ezáltal a vizsgálandó nemesfém csomagolását nem kell kibontani és így elkerülhető az értékvesztés. Az aranyozott és a wolframmal kevert termékek azonnal kiszűrhetőek. Egyszerre több termék is vizsgálható, például a 10 , vagy 20 db-os kapszulában lévő érmék is a csomagolás felbontása nélkül. A GVS Nemesfém-vizsgáló alkalmas nagyobb tömbök vizsgálatára is. A mérési eredmények azonnal rendelkezésre állnak. Az egyszerű kezelhetőség és a gyors vizsgálat, illetve a megfizethető ár miatt a GVS Nemesfém-vizsgáló az ideális választás a roncsolásmentes mérési technológiák között.

Ismerje fel a nemesfém-hamisítványokat pillanatok alatt

A GVS Nemesfém-vizsgáló előzetes ismeretek nélkül is használható. Ön mint professzionális kereskedő gyorsan megbizonyosodhat róla, hogy eredeti nemesfémet vásárol-e, vagy ad el. A gyakorlat nélküli alkalmazott is kockázat nélkül tud egy gyors teszt segítségével döntést hozni. Amennyiben Ön mint felvásárló nem biztos az adott ügyfél által hozott áru eredetiségében, akkor erről a GVS Nemesfém-vizsgáló segítségével gyorsan megbizonyosodhat.

A különböző nemesfémek és az azokból készült termékek mérési határértékei, illetve a használati útmutató a mellékelt PDF-ben találhatóak. A különböző termékek mérési értékeit folyamatosan bővítjük.

Itt vásárolhat: shop.gvs-bullion.com

Az eddig használt mérési módszerek és azok hátrányai

Röntgen: Ez a módszer csak bizonyos anyagvastagságig alkalmazható megbízhatóan. A vastagon aranyozott hamisítványok ezzel nem azonosíthatóak. Ezenfelül az ilyen készülékek nagyon drágák
Ultrarövid hullámú készülék: Csak sima felületen alkalmazható. A vizsgálandó nemesfém csomagolását fel kell bontani, ezáltal a vizsgált befektetési arany veszít az értékéből.
Savas vizsgálat: Az aranyozott tárgyak vizsgálatakor eredeti értékeket kapunk.
Sűrűségmérő: A vizsgálandó nemesfém csomagolását fel kell bontani, ezáltal a vizsgált befektetési arany veszít az értékéből. A wolfram hamisítványok a kis értékkülönbség miatt nem ismerhetők fel ezzel a módszerrel.
Térfogatszámítás: A mérés alapja a pontos térfogat kiszámítása. A szinte azonos sűrűség miatt a wolfram hamisítványok nem szűrhetőek ki.
A vizsgálandó termék megreszelése, kifúrása: Habár ezzel a módszerrel az aranyozott tárgyak felismerhetőek, de a vizsgált tárgy ezáltal értékvesztést szenved.


GVS Bullion Group:

 • www.gvs-bullion.com
 • www.goldvorsorge.at
 • www.silbervorsorge.de
 • www.goldsilvershop24.com.de
 • www.gvs.ee.de
 • www.silbervorsorge.ee
 • shop.gvs-bullion.com