Ismerje fel a nemesfém-hamisítványokat pillanatok alatt

A kereskedelemben egyre gyakoribbak a nemesfém hamisítványok. Míg a hamisítás korábban csak az aranytömböknél volt jellemző, ma már tökéletesnek látszó érme hamisítványok is előfordulnak. Csak a szakembereknek van esélyük ezek felismerésére. Az ezek megvásárlásával járó kockázat egyre növekszik a privát befektetők és a kereskedők részéről is.

Védje meg magát ettől a GVS Nemesfém-vizsgáló mérleggel

Ismerje fel a hamisítványokat kevés időráfordítással. A GVS Nemesfém-vizsgáló mérleg a kismértékű egyéb fémtartalmat is felismeri. Az eredetihez nagyban hasonlító wolframtartalmú hamisítványokat is kiszűri.

A GVS Nemesfém-vizsgáló mérleg alkalmazható:

  • Arany, ezüst, platina, palládium eredetiségvizsgálatára
  • Reliable and immediate resultsEgyszerű kezelhetőség, azonnali, 100%-os vizsgálati eredmény
  • A befektetési tömbök a csomagolás megbontása nélkül vizsgálhatóak
  • Érmék, ékszerek, törtarany és tömbök vizsgálatára is használhatóMindenfajta fémnek saját, csak rá jellemző mágneses tulajdonsága van, mely nem befolyásolható mesterségesen. Mindenfajta fém, sajátos, csak rá jellemző módon reagál a mágneses mezőre és különbözőképpen vonzza vagy taszítja a mágnest. A reakció mértéke kizárólag az adott ötvözetben lévő fémek fajtájától és mennyiségétől függ. A nemesfémek, mint például az arany nem mágnesezhető és csak kismértékben befolyásolják a mágneses mezőt. A hamisításra használt fémek, mint például a wolfram, molibdén, tantál, hafnium, irídium, rénium vonzzák a mágnest. A GVS Nemesfém-vizsgáló egy modern mágneses mérleg, amely a fémmel való közvetlen kontaktus nélkül vizsgálja a mágnesességet. Ezáltal a vizsgálandó nemesfém csomagolását nem kell kibontani és így elkerülhető az értékvesztés. Az aranyozott és a wolframmal kevert termékek azonnal kiszűrhetőek. Egyszerre több termék is vizsgálható, például a 10 , vagy 20 db-os kapszulában lévő érmék is a csomagolás felbontása nélkül. A GVS Nemesfém-vizsgáló alkalmas nagyobb tömbök vizsgálatára is. A mérési eredmények azonnal rendelkezésre állnak. Az egyszerű kezelhetőség és a gyors vizsgálat, illetve a megfizethető ár miatt a GVS Nemesfém-vizsgáló az ideális választás a roncsolásmentes mérési technológiák között.

Ismerje fel a nemesfém-hamisítványokat pillanatok alatt

A GVS Nemesfém-vizsgáló előzetes ismeretek nélkül is használható. Ön mint professzionális kereskedő gyorsan megbizonyosodhat róla, hogy eredeti nemesfémet vásárol-e, vagy ad el. A gyakorlat nélküli alkalmazott is kockázat nélkül tud egy gyors teszt segítségével döntést hozni. Amennyiben Ön mint felvásárló nem biztos az adott ügyfél által hozott áru eredetiségében, akkor erről a GVS Nemesfém-vizsgáló segítségével gyorsan megbizonyosodhat.

A különböző nemesfémek és az azokból készült termékek mérési határértékei, illetve a használati útmutató a mellékelt PDF-ben találhatóak. A különböző termékek mérési értékeit folyamatosan bővítjük.

Itt vásárolhat: shop.gvs-bullion.com

Az eddig használt mérési módszerek és azok hátrányai

Röntgen: Ez a módszer csak bizonyos anyagvastagságig alkalmazható megbízhatóan. A vastagon aranyozott hamisítványok ezzel nem azonosíthatóak. Ezenfelül az ilyen készülékek nagyon drágák
Ultrarövid hullámú készülék: Csak sima felületen alkalmazható. A vizsgálandó nemesfém csomagolását fel kell bontani, ezáltal a vizsgált befektetési arany veszít az értékéből.
Savas vizsgálat: Az aranyozott tárgyak vizsgálatakor eredeti értékeket kapunk.
Sűrűségmérő: A vizsgálandó nemesfém csomagolását fel kell bontani, ezáltal a vizsgált befektetési arany veszít az értékéből. A wolfram hamisítványok a kis értékkülönbség miatt nem ismerhetők fel ezzel a módszerrel.
Térfogatszámítás: A mérés alapja a pontos térfogat kiszámítása. A szinte azonos sűrűség miatt a wolfram hamisítványok nem szűrhetőek ki.
A vizsgálandó termék megreszelése, kifúrása: Habár ezzel a módszerrel az aranyozott tárgyak felismerhetőek, de a vizsgált tárgy ezáltal értékvesztést szenved.
GVS OFFICES PRECIOUS METALS GVS AUSTRIA NEWS & MEDIA

GVS Bullion Group

Vienna (Headquarters)
Salzburg/Eugendorf
Graz/Seiersberg
Linz/Traun
Innsbruck/Wattens
Bregenz/Dornbirn
Klagenfurt/Villach
Budapest
Frankfurt
Buy Gold & Silver
Selling precious metals
Testing/Verification
High Security Storage
Accessories Store
Consultation
About Us
Purchase Process
Shipping Information
Jobs at GVS
Rare Earths
Team
GVS News Page (DE)
GVS Group Structure
GVS Infosheet
GVS in the Media (DE)
Bachheimer.com
Press Kit
gvs-bullion.com
goldvorsorge.at
silbervorsorge.de
aranykereskedes.hu
goldsilberankauf.at
goldsilvershop24.com
shop.gvs.bullion.com
rare-earths.com
Terms & Conditions Storage Terms Imprint Privacy


GVS Austria e.U.

Buying + Selling of Precious Metals
Handelskai 94, Staircase 4 / Floor 5
A - 1200 Vienna, Austria
Tel. +43 1 33 050 33
office@goldvorsorge.at

         


SOOS GmbH

Storage + Logistics of Precious Metals
Handelskai 94, Staircase 4 / Floor 5
A - 1200 Vienna, Austria

Member of Berufsverband des
Deutschen MünzenfachhandelsMember of
Wirtschaftskammer ÖsterreichGVS is one of Austria's
Most Famous Trading Companies


© GVS Austria e.U.


Member of
The Gold Standard Institute